If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На по долните снимки от линка снимките които се виждат са на УСИЛИНИЯ притискател.Тези вдлъбнатини на ламелите играят ролята на оребрение което предполага по голяма здравина на ламелите.
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
От линка на ибей на първата снимка (говоря за феродовия диск) и снимката по долу има разлика , може ли някой да поясни
Мисля че повече трябва да се притесняваш за притискателният диск Долната снимка на пръв поглед прилича на истинският а може и да е наистина такъв Ламелите са на така нареченият усилен притискател
Мисля че горната снимка е съединител на друг автомобил
Колеги, знам че темата е стара, но възможно ли е това Валео да е на тази цена и наистина да е 821325 - тоест подсилено?
Днес с UPS пристигна съединителят, прилагам снимки, за да кажете дали е подсиленият. Интересното е, че след моята поръчка цената му в e-bay скочи с 35 Евро...
Иначе с доставката до офиса ми излезна всичко 340 лв.
Познава се по ламелите Подсиленият като този е със вдлъбнатини по ламелите а обикновенният е с прави ламели Пак май идва слаб за чипосана алфа но от дискусиите се стигна до извода че това засега е най-доброто Ако някой знае по-добър може да сподели за да сме в крак с времето занапред
Има и друг вариант,ама ти трябва и "антинапукопетин",че като видиш цената ще ти се напукат петите.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
998 евро и 50 евро доставка.Комплект съединител и маховик
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Говорим за качество и надежност които са гарантирани при ремап или силов тунинг.
Части които нямат нищо общо с турското "усилено валео",или стоков маховик.
Аз не мога да обясня от какви сплави са направени но доколкото съм чел издържат на коне в пъти в повече от тези при ремап.
Comment